HABERLER
 
   
Önemli Bilgilendirme
Değerli Mezunlarımız,

Öncelikle, 28.05.2011 tarihinde düzenlenen ‘Mezunlar Günü Etkinlikleri’ kapsamında bir araya geldiğimiz mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gelmek isteyip, işi dolayısıyla gelemeyen tüm iyi dilekleri ve yararlı önerileriyle bizlere mail yolu ile ulaşan tüm mezunlarımızı diğer yapacağımız etkinliklerde görmeyi diliyoruz.
Mezunlar gününe katılarak, Derneğimize katkı sağlamak amacıyla satılan rozetlerden, kupalardan satın alan tüm mezunlarımıza, öğretmenlerimize ve mezunlarımızın ailelerine destekleri için teşekkür ediyoruz.

Yapılan satışlarla ‘TED KDZ. EREĞLİ KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİNE’ ve dolayısıyla tüm mezunlarımıza ait web sitemiz oluşturulmuş, okulumuzun laboratuarı aktif hale getirilmiş, mezunlar derneğimize ait bir ilan tahtası ve afiş yaptırılmıştır.

Derneğimize üye olan mezunlarımızın ödemiş olduğu ve yeni üyelerimizin ödeyeceği aidatlarla, ilk olarak hepimizin hayatında çok büyük öneme sahip olan TED. KDZ. EREĞLİ KOLEJİ’nde okumak isteyip, durumu olmayan başarılı öğrencilerin öğrenimine ve okulumuzun projelerine katkı sağlamak amaçlanmıştır. Bu konuda farklı önerileri olan üyelerimizin, her türlü önerilerine de açık olduğumuzu bildirmek isteriz. Derneğimiz üyelik aidatı yıllık 30,00TL. olarak; giriş aidatı ise 25,00TL. (30,00TL. + 25,00TL.) olarak belirlenmiştir. Anılan tutar aşağıda hesap numarası belirtilmiş olan Mezunlar Derneğimize ait banka hesabına yatırılacaktır.

Bir diğer önemli konu ise; yakında web sitemizde bir anket yapılacaktır. Anket sonucuna göre, mezunlarımızı bir araya getirecek etkinliğin nerede yapılacağı belirlenecektir. Bu nedenle, tüm şehirlerden ileri ki dönem ve bu dönem için temsilcilere ihtiyacımız vardır. Mail adresimize (info@kdzereglitedmezunlari.com) , isim-soyadı ve iletişim bilgilerini göndererek Derneğimize yardımcı olmak isteyen tüm mezunlarımızın başvurularını bekliyoruz.

Sevgilerimiz Ve Saygılarımızla.

TED. KDZ. EREĞLİ KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ

KDZ. EREĞLİ KOLEJİ MEZUNLAR DERNEĞİ Hesap Bilgileri
Banka : Garanti Bankası Bağlık Kdz. Ereğli Şubesi
Hesap No: 1071/6299809
IBAN No : TR04 0006 2001 0710 0006 2998 09
   
TED MEZUNLARI KOKTEYLİ Hakkında
KDZ EREĞLİ TED KOLEJİ MEZUNLARI GELENEKSEL MEZUNLAR GÜNÜ 2015
Türk Eğitim Derneğinin Ulusal Eğitim Programına Destek Çağrısı
TED Kdz.Ereğli Koleji Geleneksel Mezunlar Günü 2015
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
ACI KAYBIMIZ
TED Okulları Mezunları Dernekleri Federasyonu Daveti
TED Kdz. Ereğli Koleji Mezunlar Günü organizasyonumuz/ yemeğimiz ileri bir tarihe ertelendi
Mezunlar Günü Yemeği Hakkında
TED Kdz.Ereğli Koleji Geleneksel Mezunlar Günü
 
 
 
 Duyurular
Haberler
Döneme Göre Arama
 
Yeni Vidyo diyince akla gelen tek adresbrazzers porno